>

FAMíLIES

Conte familiar de Can Tinturé

<

Aniversaris infantils

……………..• En fanguet fa trencadissa
……………..• El misteri de la rajola desapareguda

Promocions

.

Activitats i tallers familiars

<

Altres propostes

.

Els Museus d’Esplugues de Llobregat disposen d’una sèrie de propostes d’activitats per a tota la família que permeten gaudir de les nostres col•leccions des d’una vessant més lúdica i didàctica:

CONTE FAMILIAR DE CAN TINTURÉ

UN MUSEU PLE DE RAJOLES

El Museu Can Tinturé disposa d’un conte en préstec que de manera gratuïta les famílies poden utilitzar com a recurs per realitzar la visita per lliure amb nens i nenes d’entre 2 i 8 anys, d’una manera més amena amb diferents propostes de jocs. El conte està protagonitzat pel Fanguet, el personatge infantil dels Museus.

Tan sol cal demanar-lo en la recepció del Museu.
<
ANIVERSARIS INFANTILS
Els Museus d’Esplugues de Llobregat organitzen prèvia inscripció aniversaris infantils a les seves instal•lacions per a nens i nenes entre 3 i 6, i de 7 a 10 anys.

EN FANGUET FA TRENCADISSA
Edat: de 3 a 6 anys

Es tracta d’un conte teatralitzat que explica com en Fanguet es queda sol a l’obrador de la família. Els seus pares el deixen encarregat de rebre un client molt important, l’arquitecte Antoni Gaudí. I entre tots dos, i l’ajut dels convidats, inventaran el trencadís, una de les tècniques més importants del Modernisme.

El conte es completa amb un taller manual a escollir: Fem una rajola de fang, Pintem una rajola o Fem la cara d’en Fanguet

.

EL MISTERI DE LA RAJOLA DESPAREGUDA
Edat: de 7 a 12 anys

Es tracta d’una gimcana en grups a l’interior del Museu Can Tinturé, durant la qual els nens i nenes hauran de descobrir seguint diferents pistes què a passat amb una rajola desapareguda.

Podeu consultar tots els detalls sobre el funcionament dels aniversaris en el següent document: (pdf) Full informatiu. Aniversaris als Museus (2013)

.

ACTIVITATS FAMILIARS

Al llarg de l’any es programen diferents tipus d’activitats destinades als més petits. En destacaríem:

Campament d’en Fanguet. Tallers i jocs (gener)
Obra de teatre En Fanguet i els 3 Reis (5 de gener)
Carnaval (febrer/març)
Sant Jordi (abril)
Festa Major de Sant Mateu (setembre)
Castanyada (octubre)
Nadal (desembre)

Consulteu l’Agenda per veure’n tots els detalls.

This post is also available in: Spanish English