El Museus d’Esplugues hem preparat una programació especial i us convidem a descobrir l’art de la ceràmica amb nosaltres.

El Museu Can Tinturé amplia el seu horari d’obertura, i els dies 27 i 28 de desembre i 2,3 i 4 de gener estarà obert matí i tarda.

Al museu podreu visitar la col•lecció de rajola de mostra Salvador Miquel i endinsar-vos en la ceràmica contemporània en l’exposició temporal que acull les peces guanyadores i seleccionades de la 19 Biennal de ceràmica d’Esplugues Angelina Alós.

No us oblideu de votar la votre obre favorita que el dia 13 de gener sabrem el guanyador del Premi del públic.

L’entrada inclou el servei gratuït d’audioguies, i si veniu el museu amb canalla tenim a la vostra disposició el llibre Un museu ple de rajoles, on els infants trobaran jocs i enigmes que els farà més divertida i propera visita al museu.

Per si sou dels que us agrada que us expliquin les coses , hem ampliat la oferta de visites guiades als dos museus. Els dies 27,28, 29 i 30 de desembre, hi ha programades visites guiades tots els matins, a les 11 i 13 h al Museu de ceràmica “ La Rajoleta” i a les 12 h al Museu Can Tinturé
A través de la col•lecció de Salvador Miquel coneixerem l’evolució estètica de la rajola de mostra per enllaçar amb la producció industrial de ceràmica arquitectònica de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis, “La Rajoleta”.

I a partir del dia 2 de gener, els més petits són els protagonistes,

A l’espera de la nit més màgica de l’any,el campament d’en Fanguet tormarà a ocupar els Jardins de Can Tinturé, amb tallers , música i patges reials, els dies 2,3 i 4 de gener. Cada tarda de 17 a 20:30 podreu preparar el vostre regal als mags d’orient en el taller que us hem preparat,

I el final de festes, arriba el dia 5 al matí amb la representació teatral del conten En Fanguet i els tres Reis…

X