PRODUCTES: Col·lecció de peces de relleu de Pujol i Bausis

.
.
A la recepció del Museu Can Tinturé podeu trobar una petita botiga amb diferents publicacions sobre els continguts dels museus, així com tot una sèrie de productes, dels quals destaquem la col·lecció de rajoles reproduïdes de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis.

MEL-Rajola modernista. Lleó Morera Barcelona Domènech i Montaner
Descripció:
Model de rajola aplicada a la casa Lleó Morera de Barcelona, obra de Lluís Domènech i Montaner. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 1, 2008.
Preu: 20,00€

MEL- Rajola modernista. Casa Cargols Hospitalet. Tomàs i Barba
<
Descripció:
Model de rajola aplicada a la casa dels Cargols de l’Hospitalet de Llobregat, obra de l’arquitecte Mariano Tomàs i Barba, i a la font de Sant Nicasi de Gavà. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 2, 2010.
Preu: 20,00€

Imatge Escata Cartonet
<
Descripció:
Model d’escata ceràmica de reflex metàl·lic aplicada en moltes cobertes de manera habitual, però no exclusiva, durant el Modernisme. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 3, 2012.
Preu: 20,00€

MEL- Espirall Ceràmic
<
Descripció:
Model d’espirall ceràmica aplica de manera molt habitual en parets i sostres per donar pas a l’aire i evitar l’entrada d’aus. Col•lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 4, 2014.
Preu: 20,00€

MEL- Espirall Ceràmic
<
Descripció:
Model de floró ceràmic catalogat als mostraris de la fàbrica. Es produïa en diferents colors i mides, i també en combinació amb altres peces per formar un espirall. Arquitectes com Josep M. Jujol o Ignasi Mas i Morell la van utilitzar en alguns dels seus edificis. Col•lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 5, 2016.
Preu: 20,00€

This post is also available in: Spanish English