Visita per famílies

Els Museus d’Esplugues de Llobregat disposen d’una sèrie de propostes d’activitats per a tota la família que permeten gaudir de les nostres col·leccions des d’una vessant més lúdica i didàctica

VISITA CAN TINTURÉ

UN MUSEU PLE DE RAJOLES

Per visitar per lliure el Museu Can Tinturé , posem a la vostra disposició un conte en préstec amb propostes de jocs i activittats per fer més  amena la visita.

El conte està protagonitzat pel Fanguet, el personatge infantil dels Museus.

  • Per a nens i nenes de 2 a 8 anys
  • Tan sol cal demanar-lo en la recepció del Museu.

ELS CLÀSSICS DELS MEL

Activitats anuals adreçades a públic familiar

EL CAMPAMENT D’EN FANGUET

Els jardins de Can Tinturé s’omplen de màgia, joc i tallers per fer més curta l’espera de l’arribada dels Reis d’Orient als nens i nenes d’Esplugues.

Els MEL proposen un taller de fang d’ambientació nadalenca. També hi participen l’Escola Municipal de ceràmica i l’Escola municipal de música.

2, 3 i 4 de gener

EN FANGUET I ELS TRES REIS

Representació teatral del conte En Fanguet i el tres Reis que narra les aventures del nostre petit amic ceramista quan es va convertir en rajoler de Ses Majestats d’orient i la seva entremeliada germaneta la “Terriseta”

Aquesta representació ja s’ha convertit en un clàssic de les Festes de Nadal a la ciutat.

Un cop acabada els nens i nens que ho desitgen poden donar les seves cartes als Reis i rebre els últims consells per la nit més màgica de l’any

5 de gener

ELS SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT 

Els Museus d’Esplugues participen en el gran es de les famílies organitzada pel CTBLL cada abril, programant activitats i visites especials gratuïtes

Caps de setmana d’abril : dates a concretar

LA NIT DELS MUSEUS

En el marc de la Nit dels Museus, s’inclou una activitat adreçada a nens i nens vinculades a l’exposició temporal de Can Tinturé

16 de maig

FESTA MAJOR D’ESPLUGUES

A finals de setembre, coincidint amb les Festes de Sant Mateu, un taller lúdic per a nens i nenes amb l’objectiu d’apropar el patrimoni de la ciutat als més petits

FANGFEST, EL FESTIVAL DE LES  FAMÍLIES CREATIVES

Els Museus d’Esplugues i l’Escola Municipal de ceràmica ofereixen un conjunt de tallers i experimentacions amb el fang com a primer protagonista, per a què els nens i nenes s’embrutin les mans i ens sorprenguin amb la seva capacitat de trencar amb les normes establertes.

Segon dissabte de novembre

Agenda d’activitats familiars

De manera bimensual els Museus proposen noves activitats familiars en relació amb la programació general dels museus i les exposicions temporals.

Actualment aquesta programació s’ha vist alterada per les afectacions del COVID-19. Properament disponibles les activitats per la tardor de 2020.

Juga i apren amb els MEL, també a casa

A causa de la cris del Covid-19, els museus han desenvolpat una sèrie de recursos adreçats a famlies per fer a casa. 

Activitats que utlitzen materials reciclats , adaptables a diferents edats i accessibles per tots els nens i nenes

Celebra el teu aniversari als Museus d’Esplugues

Us proposem una manera original de gaudir de la vostra celebració d’aniversari, amb una oferta de dues activitats lúdiques, que combina diversió i aprenentatge. 

Aquí trobarás tota la informació sobre les activitas disponibles, horaris, preus i serveis

X