La Col·lecció dels Museus d’Esplugues de Llobregat està formada per la col·lecció de la rajola de mostra de Salvador Miquel, el fons material de la fàbrica Pujol i Bausis, així com altres fons i col·leccions provinents d’adquisicions, donacions, cessions i recuperacions. La rajola de mostra, la ceràmica arquitectònica –  especialment la produïda durant el Modernisme – i el patrimoni d’Esplugues són els eixos fonamentals que donen cohesió  a la nostra Col·lecció.

En aquesta pàgina trobareu una petita mostra amb algunes peces representatives de cadascun  dels fons i col·leccions.

Si sou persones interessades en la recerca o voleu aprofundir en les temàtiques i continguts de les nostres  col·leccions, els MEL  us ofereixen el seu servei d’assessorament i la possibilitat de  poder  realitzar-hi les consultes presencials.

Els fons  documentals vinculats a la Col·lecció dels Museus d’Esplugues estan dipositats a l’Arxiu Municipal d’Esplugues, on també es poden consultar.

 

Les consultes presencials, tant dels museus com de l’arxiu, són amb cita prèvia

Dades de contacte per consultes : 

Museus d’Esplugues de Llobregat 

93 470 02 18 – museus@esplugues.cat

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Arxiu Municipal d’Esplugues

93 371 33 50 (ext. 2112-2113) –  ajuntament@esplugues.cat

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Formulari de contacte

10 + 9 =

L’informem que les seves dades seran tractades per donar resposta a les seves consultes, queixes i/o suggeriments. El Responsable de Tractament l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. Les seves dades no seran comunicades a tercers. Per a més  informació pot consultar la política de privacitat a www.esplugues.cat.

Pera exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades pot adreçar un escrit dirigit al Punt d’Atenció Ciutadana (PAC) de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, Plaça Santa Magdalena, 24 o Rambla Verge de la Mercè, 1 (08950) Esplugues Llobregat o bé a traves del Portal de la Ciutadania.

X