PRODUCTS: Embossed pieces collection by Pujol i Bausis

 

.
.
From the reception of Can Tinturé Museum you are able to find a small shop with different publication on the contents of the museums as well as a range of products, among which is the collection of tiles reproductions from ancient factory Pujol i Bausis.

MEL-Rajola modernista. Lleó Morera Barcelona Domènech i Montaner
Descripció:
Model de rajola aplicada a la casa Lleó Morera de Barcelona, obra de Lluís Domènech i Montaner. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 1, 2008.
Preu: 20,00€

MEL- Rajola modernista. Casa Cargols Hospitalet. Tomàs i Barba
<
Descripció:
Model de rajola aplicada a la casa dels Cargols de l’Hospitalet de Llobregat, obra de l’arquitecte Mariano Tomàs i Barba, i a la font de Sant Nicasi de Gavà. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 2, 2010.
Preu: 20,00€

Imatge Escata Cartonet
<
Descripció:
Model d’escata ceràmica de reflex metàl·lic aplicada en moltes cobertes de manera habitual, però no exclusiva, durant el Modernisme. Col·lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 3, 2012.
Preu: 20,00€

MEL- Espirall Ceràmic
<
Descripció:
Model d’espirall ceràmica aplica de manera molt habitual en parets i sostres per donar pas a l’aire i evitar l’entrada d’aus. Col•lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 4, 2014.
Preu: 20,00€

MEL- Espirall Ceràmic
<
Descripció:
Model de floró ceràmic catalogat als mostraris de la fàbrica. Es produïa en diferents colors i mides, i també en combinació amb altres peces per formar un espirall. Arquitectes com Josep M. Jujol o Ignasi Mas i Morell la van utilitzar en alguns dels seus edificis. Col•lecció de rajoles amb relleu Pujol i Bausis, núm. 5, 2016.
Preu: 20,00€

Price: 20 euros

This post is also available in: Catalan Spanish