Per aquest Nadal tan especial com diferent, des dels museus us proposem un nou taller per fer a casa: L’Estel d’Esplugues.

Una activitat divertida que ajunta tradició i modernitat. Tenim a punt un munt de rajoles amb l’Estel del nostre amic Fanguet al Museu Can Tinturé. Són unes rajoles molt especials ja que han estat dibuixades o gravades amb un làser d’última generació gràcies a la col·laboració amb el projecte Esplulab.

En aquest vídeo podeu veure com ho vam fer:

Passes a seguir per fer el teu Estel d’Esplugues:

RECOLLIR

Passeu pel Museu Can Tinturé a partir del dia 14 de desembre a recollir la vostra rajola de l’Estel. Teniu temps per recollir-la fins al dia 31 de desembre però no espereu molt que les unitats són limitades.

Si necessiteu inspiració, podeu pujar al primer pis on trobareu altres estels com el nostre.

Horari per recollir la teva rajola:

  • De dimarts a divendres de 17 a 20 h.
  • Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 h.
  • Diumenges de 10 a 14 h
  • 25 i 26 de desembre tancat
  • Unitats limitades
  • 1 unitat per infant

PINTAR

Un cop a casa connecteu-vos al nostre Youtube, i la nostra educadora Aroa us explicarà com pintar el vostre Estel d’Esplugues.

COMPARTIR

Un cop ja acabat us convidem a compartir el vostre Estel d’Esplugues amb nosaltres i amb tota la ciutat al nostre perfil d’Instagram.

 Podeu penjar-la directament etiquetant @museus_esplugues, o amb el hashtag #EstelEsplugues , o bé ens  l’envieu al correu electrònic museus@esplugues.cat i nosaltres la penjarem.

Aprofitem per desitjar-vos unes bones festes i un futur ple d’esperança!

X