Emissió en directe

Dimarts, 5 de gener a les 13 h.

Youtube dels Museus d’Esplugues de Llobregat

Representació teatral amb interpret amb llengua de signes català

El dia 5 de gener tindrà lloc la representació teatral En Fanguet, la Terrisseta i els Tres Reis,un conte familiar que explica les aventures de dos infants espluguins per convertir-se en escudellers reials.

El projecte que va néixer l’any 2005 evoluciona cada any incorporant novetats per fer-ho més proper, accessible i divertit per tota la mainada de la ciutat. En aquesta nova edició la Terrisseta tornarà a acompanyar al seu germà Fanguet,i un nou personatge els ajudarà a tirar endavant els seus plans.

Aquesta edició estarà marcada pels canvis derivats de la situació epidemiològica. L’ajuntament i els museus fan un esforç per mantenir la il·lusió dels més petits en aquestes dates especials sempre garantint la màxima seguretat .

Per aquest motiu s’ha canviat la ubicació de l’activitat, traslladant la representació teatral al Pati de l’Escola Isidre Martí ( c. De les Piles s/n). Un espai a l’aire lliure que permet un control de l’aforament i mantenir la distància entre els assistents.

Igualment ha estat necessari una reducció de l’aforament, però s’ofereix doble sessió: una a les 11 i la segona a les13 h, i així donar cabuda la màxim de públic possible. (140 places disponibles per sessió).

L’accés a l’activitat és gratuïta amb reserva prèvia .Les entrades estaran disponibles a  partir del dia 28 de desembre.

Aquest any, i gracies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona l’activitat inclourà de nou un intèrpret en llengua de signes català en les dues sessions.

I per tots aquells que no pugueu acompanyar-nos aquell matí , es farà una emissió en directe de la segona sessió que podreu seguir des de casa al canal de YouTube dels Museus d’Esplugues.

La situació de la pandèmia pot modificar o anul·lar  aquesta activitat. Tota la informació actualitzada es troba al web del Museus d’Esplugues i l’ajuntament d’Esplugues, i a les xarxes socials.

X