Els Museus d’Esplugues vam celebrar un any més el Dia Internacional dels Museus, en aquesta edició a través de les nostres xarxes socials

Sota el lema “Museus per la igualtat i la inclusió” vam preparar activitats i recursos per tothom, que es podien trobar als nostres Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. Encara que les nostres portes estaven tancades, vam “Obrim les finestres” del Museu Can Tinturé, per descobrir petits secrets de les nostres rajoles. Una píndola audiovisual per conèixer la història d’una rajola que es va coure als forns d’Esplugues fa més de 150 anys.

Museus accessibles…

Els Museus d’Esplugues fa més de deu anys que vam iniciar el nostre pla d’accessibilitat, i durant la setmana vam volem mostrar-vos una petita part de la feina feta durant aquest temps amb l’objectiu de treballar per uns museus cada dia més propers, inclusius, accessibles i socials.

I els més petits…

Al nostre Youtube podreu trobar diferents tutorials de tallers per fer en família des de casa. Són activitats dissenyades per gaudir grans i petits, pensades per a tots els nens i nenes, incorporant elements sensorials.

El tutorial per fer el vostre propi “Joc de les parelles” a partir de models de la Col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel, incorpora pictogrames que faciliten la interacció dels infants amb TEA, audio-descricipció per a persones cegues i intèrpret en llengua de signes.

El nostre canal de Youtube

Aquest any més que mai, el Dia Internacional dels Museus volem estar al vostre costat.

X