Dones i Museus

El dissabte 13 de maig els Museus d’Esplugues es van afegir a celebració internacional de La Nit dels Museus, amb un programació especial i horari ampliat fins a la mitjanit.

La proposta va tenir una gran acceptació per part del públic; que, malgrat la pluja, va omplir totes les activitats, les sales de Can Tinturé i el recinte de La Rajoleta. Més de 750 visites van acompanyar-nos.

El flux de visitants que aprofitaven les portes obertes va ser constant durant tota la tarda-vespre.

I més de 200 persones van gaudir de la representació teatral ‘Look Up’, a la façana de Can Tinturé, en la qual van descobrir petits secrets de l’edifici entre riures i aplaudiments.

Els infants van pintar els models més emblemàtics de la col·lecció a l’espai familiar de Can Tinturé. I la jornada es van tancar amb un esplèndid concert del conjunt vocals Sommeliers davant els forns àrabs de La Rajoleta.

La celebració continua al llarg de la setmana, amb la commemoració el dimecres 18 de maig del Dia Internacional dels Museus, aquest 2022 sota el lema “Museus: sostenibilitat i benestar” que defensa el paper dels museus com a agents actius per a un desenvolupament sostenible, el seu compromís amb la sostenibilitat, i com a elements pel benestar físic i mental de les persones.

X