El Museu Can Tinturé obre portes el dimecres 1 de juliol amb totes les garanties de seguretat per als seus visitants i seus treballadors.

El museu ofereix entrada gratuïta per visitar la seva exposició permanent . Un moment únic per descobrir o redescobrir la Col·lecció de rajola de mostra Salvador Miquel.

Un museu amic que aposta per la calidesa i proximitat. Un espai diàfan i lluminós on tot el protagonisme el tenen les rajoles i es presenta un objecte quotidià com una autèntica peça de museus. La visita proposa un recorregut cronològic resseguint l’evolució estètica de la rajola de mostra, des de l’època medieval fins al segle XIX .

Can Tinturé sempre ha estat un racó de calma enmig de la ciutat i ara més que mai vol ser un espai segur per a tots els seus visitants, un lloc des d’on poder allunyar-se de la incertesa de la situació actual.

S’ha incorporat la música a l’interior del museu, amb melodies de diverses èpoques que acompanyaran la visita al museu. Una selecció de peces clàssiques que dialoguen amb les rajoles de les sales i que milloren l’experiència dels visitants a Can Tinturé

El museu es pot visitar de manera individual o amb petits grups de convivència en el seu horari habitual, de dimarts a divendres, de 17 a 20, dissabtes de 10 a 14 i de 17 a 20, i diumenges de 10 a 14 h.

Per entrar al el museu s’ha de portar mascareta, que s’ha de mantenir durant tota la visita, respectar la distància de seguretat amb els altres visitants, i seguir totes les indicacions. També hi ha punts d’higienització amb hidrogel, a l’interior del museu.

Per motius de seguretat, temporalment no es realitzaran les visites guiades habituals dels diumenges, i els serveis d’audiogues, préstec de cadira de rodes i el conte familiar no estan disponibles.

Els Museus d’Esplugues continuen treballant per poder oferir tots els seus serveis, al més aviat possible. Hi ha previst que durant la segona quinzena de setembre es puguin restablir les visites guiades habituals de tots els diumenges al Museu de Ceràmica “La Rajoleta” (11 i 13 h) i a Can Tinturé (12 h.)

Benvinguts i benvingudes al vostre espai amic …

X